clock  SEČ |  UTC | 1 z 92 přihlášených závodníků online
Nejsi přihlášen, můžeš se PŘIHLÁSIT nebo ZAREGISTROVAT | English English
Xmas Cup 2017 Xmas Cup 2017 Xmas Cup 2017 Xmas Cup 2017 Xmas Cup 2017 Xmas Cup 2017 Xmas Cup 2017 Xmas Cup 2017

Hall of Fame:
Our Donors

We appreciate DONATE support from these pilots:
Season 2017/18:
Winfried Deppe (WD), Jon Holland (123), Martin Dvořák (CCC), Helmut Künne (F9) & Miloš "Cadfael" Koch (MK).

Vánoční Pohár 2017 › Výsledky › 500 km › 1.1.2018

Den 1 Den 2 Den 3 Den 4 Celkové výsledky Novoroční 500 km

Racing Task | Final Results | Maximum Points: 876 | Day Factor = 1.0000
# PILOT CN RN PLANE DISTANCE TIME SPEED PEN POINTS
1 Finished Martin Dvorak CCC OK-9252 ASG29 501.76 km 02:41:20 186.6 km/h 0 876
2 Finished Jan Michalek Y77 JERRY ASG29 501.76 km 02:42:56 184.8 km/h 0 867
3 Finished Bart Leysen B9 BL-EU27 ASG29 501.76 km 02:44:01 183.6 km/h 1 859
4 Finished Alex Holswilder V3 G-NOOB ASG29 501.76 km 02:45:58 181.4 km/h 0 849
5 Finished Mihaly Knausz KMI HA-5005 ASG29 501.76 km 02:46:47 180.5 km/h 0 844
6 Finished Jon Holland 123 G-RUSH ASG29 501.76 km 02:48:05 179.1 km/h 0 837
7 Finished Radek Mica RUM OK-5417 LS10 501.76 km 02:50:21 176.7 km/h 0 825
8 Finished Radek Pilar RP9 OK-7412 Ventus2cx 501.76 km 02:51:12 175.9 km/h 0 820
9 Finished Jarmo Karjalainen JKK OH-HML ASG29 501.76 km 02:51:03 176 km/h 6 815
10 Finished Tom Holloran TWH N220TH ASG29 501.76 km 02:52:13 174.8 km/h 0 815
11 Finished Stefan Beach SCR SB-1961 ASG29 501.8 km 02:53:12 173.8 km/h 0 810
12 Finished Uwe Melzer UWE FUNFLY ASG29 501.76 km 02:53:12 173.8 km/h 0 810
13 Finished Petr Plinta 7T OK-0357 LS10 501.76 km 02:53:16 173.7 km/h 0 809
14 Finished Aleksey Chernov AV7 AIRMAN ASG29 501.8 km 02:53:38 173.4 km/h 4 804
15 Finished T Broty TB OK-0516 Ventus2cx 501.76 km 02:57:19 169.8 km/h 0 789
16 Finished Lubos Faitz LFM OK-4812 Ventus2cx 501.8 km 03:01:21 166 km/h 12 758
17 Finished Eman Sadik EMA OK-1940 ASG29 501.76 km 03:04:42 163 km/h 0 754
18 Finished jiri holub JHO OK-4408 Ventus2cx 501.76 km 03:10:40 157.9 km/h 0 727
19 Finished Pj S PJS PH-PJS ASG29 501.76 km 03:09:05 159.2 km/h 20 714
20 Finished Burkhard Fries BFF D-1968 Ventus2cx 501.76 km 03:15:15 154.2 km/h 1 707
21 Finished Hans Nyc JN OK-6200 ASG29 501.76 km 03:18:31 151.6 km/h 0 695
22 Finished Janos Lenarth LJJ 5B-4511 LS10 501.8 km 03:18:42 151.5 km/h 0 695
23 Finished Norbert Karolyi NK1 OM-1966 ASG29 501.76 km 03:19:20 151 km/h 2 690
24 Finished Stefan Selker D75 D-1905 Ventus2cx 501.76 km 03:19:52 150.6 km/h 0 690
25 Finished Jan Podolan A22 ANDEL LS10 501.76 km 03:22:07 148.9 km/h 10 671
26 Finished Jaroslav VAlouch JV1 OK-1279 LS10 501.8 km 03:25:41 146.4 km/h 0 668
27 Finished Miomir Ivanovic MIO 4O-001 ASG29 501.76 km 03:42:21 135.4 km/h 0 611
28 Outland Honza Matejcek JAN OK-2722 LS8s 302.4 km 0 352
29 Outland Milos Kubicek UP OK-4808 LS8s 299.45 km 0 348
30 Outland Michal Ondracek R3 OK-1123 Discus2c 68 km 0 79
31 Crashed Frank Schwerdtfeger O9 D-9810 ASG29 500.3 km 0 0
32 Crashed Dmitry Andreyev D2A - ASG29 388.58 km 224 0
33 Crashed Miodrag Ivanovic IDM YU-1039 ASG29 367.8 km 0 0
34 Crashed Zdena Zazova BZZ OK-3710 LS10 313.8 km 1 0
35 No IGC caz yokoyama M N562BL Ventus2cx 284.6 km 8 0
36 Crashed Ibsen IBSEN VB OM-0922 LS10 278.6 km 14 0
37 Crashed Marcus Neumann MN1 D-3702 Ventus2cx 252.1 km 0 0
38 No IGC Alan Langlands HMB G-CHMB ASG29 176.9 km 0 0
39 No IGC Peter Sanitra MV 2244 ASG29 170.7 km 0 0
40 No IGC Juliett Oscar JO FLOAT ASG29 161.5 km 0 0
41 No IGC leonardo soares LSL LEO306 ASG29 126.4 km 1 0
42 No IGC OVIDIU FEDER ERA YR-9ERA ASG29 116.1 km 0 0
43 Crashed Petr Filip P82 OK-1982 Ventus2cx 100.5 km 10 0
44 No IGC Mike Alpha 69 HB-4896 Ventus2cx 74.9 km 0 0
45 No IGC Jiri Adam ADX OK-0024 ASG29 64.1 km 0 0
46 No IGC Jaro Pincek H7 OM-1155 ASG29 61.7 km 15 0
47 No IGC Steve Butler SB1 EU-HIGH Ventus2cx 38.7 km 0 0
48 No IGC Mikko Nurminen MX OH-900 ASG29 20 km 0 0
49 No IGC Ludwig Smith SMI D-0815 Discus2c 7.8 km 0 0

download Stáhnout IGC soubory všech pilotů (ZIP soubor) | Detailné výsledky (mCR, mIAS, Detour%...)

Briefing › 500 km › 1.1.2018 › 19:00 SEČ › Pondělí

Briefing Map

Server:Xmas Cup 2017
Datum:01. 01. 2018
Čas server A/B:19:00 SEČ (18:00 UTC)
Čas server C:20:00 SEČ (19:00 UTC)
Čas server D:21:00 SEČ (20:00 UTC)
Join time:30 min.


Scenerie:NewZealand [0.8]
Třída:18-meter Class
Typ tasku:Racing Task
Čas race-in:1 min.
Startovní okno:120 min.
Čas startu:11:30:00
Condor datum:01. 01. 2018
Výška startu:max. 1500 m QNH
Směr větru:322 °


Vzlet:Omarama
Start:L332 SOx 1km
1. OB:L444 SxOl400
2. OB:108-Hunters End
3. OB:L441SX650
4. OB:025-Dobson
5. OB:L322 SOx 300
6. OB:107-East Control
Cíl:Omarama
Vzdálenost:502 km


Létání v mracích je zakázáno! Směr kroužení ve stoupání určuje první kluzák ve stoupání. Pokud bude mít soutěžící pochyby o směru, dotáže se na chatu nebo Teamspeaku. Lítejte BEZPEČNE, hodně štěstí všem pilotům!


download  Stáhnout letový plán (FPL soubor)